Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Ošetření pokožky po depilaci a epilaci

Ověřený zákazník Krasa.cz Anonym

Přidáno: 9. května 2012

• Příjemný,hezky voní.

Zklidní kůži po depilaci je příjemný.

Mia969 Mia969

Přidáno: 23. února 2012

(naposledy upraveno 23. února 2012)

• Příjemná, jemná vůně
  • Hebčí pokožka
  • Předchází zarůstání chloupků
  • Nemyslím, že by pomáhal 'přibrzdit' jejich růst

Perfektní tělové mléko pro ty, kteří mají citlivou pokožku a problém se zarůstáním chloupků, rudnutím nebo podobně. Dobrá konzistence, dobře se roztírá, rychle vstřebává a nezanechává nepříjemný mastný pocit. Vůně je moc hezká, připomíná mi citrusy. Bohužel ale nemá nijak velký vliv na růst chloupků, alespoň já jsem nic takového nespozorovala. Za sebe ale můžu doporučit, protože je to velmi kvalitní produkt.

ATOK Olej po depilaci 100 ml

ATOK Olej po depilaci 100 ml

Simona Pěničková Simona Pěničková

Přidáno: 23. února 2012

(naposledy upraveno 28. února 2012)

Doporučuje produkt
  • jeho použití zabrání podráždění kůže po depilaci
  • příjemně se aplikuje - na mokrou kůži stačí rozetříř pár kapek = dlouho vydrží

Atok používám již několik let a s jeho výrobky jsem velmi spokojená.
Olejíček skutečně zabrání podráždění kůže po depilaci. Bez jeho užití mám nohy samou červenou tečku.
Příjemně se aplikuje - na mokrou kůži stačí rozetříř pár kapek a díky tomu i dlouho vydrží.

Irsha for women gel po holení ochranný 200 ml

MayStar Emulze po depilaci Starpil 500 ml

Ověřený zákazník Krasa.cz Anonym

Přidáno: 30. ledna 2012

protože ho jinde nemají
produkt je účinný, tak jak slibuje
doporučila bych ho ostatním
protože je účinný
na nic

Anonym Anonym

Přidáno: 12. listopadu 2011

• Jemnější pokožka

Přípravek jsem dostala od švagrové, která si ho nemohla vynachválit. Po prvním použití asi po hodině se mi sloupaly úplně nohy, prostě mi to odstranilo starou kůži, nohy jsem si umyla a znovu namazala a jsou o poznání jemnější a hladší a dokonce se i lesknou.

Hydratační emulze po epilaci (Post Epil) 200 ml

Hydratační emulze po epilaci (Post Epil) 200 ml

Ověřený zákazník Krasa.cz Jan Mašek

Přidáno: 29. října 2010

Zakoupeno v Krasa.cz

• Emulze skutečně stačí nanášet každé dva dny
  • Výsledky se dostavují cca po 10 dnech
  • Je příjemná po nanesení a nevykazuje žádný zápach

Jsem plně spokojen a proto jsem ji objednal znova
Výsledky jsou uspokojivé
Chloupky skutečně ztrácí pevnost a snáz se odstraňují
Cena je přijatelná
Emulze vydrží cca půl roku
Při pravidelném používání není nutné epilovat každý den
Manželka je plně spokojena

• příjemná, nevtíravá vůně
  • rychle se vstřebává
  • nemastí
  • do jisté míry předchází zarůstání chloupků
  • zklidn'uje pokožku podrážděnou holením

Toto tělové mléko používám již nějaký ten čas a nemohu si stěžovat. Má jemnou parfemaci a příjemnou konzistenci, po rozetření na depilovanou pokožku se velmi rychle vstřebá a nelepí. Pokožka je po aplikace viditelně zklidněná, hydratovaná a zvláčněná. U mě do jisté míry působí i proti zarůstání chloupků - neobjevují se v takové míře jako dřív. Používám po klasickém mokrém holení - žiletkou, ale zjistila jsem, že se s úspěchem dá využít i po trošku více bolestivějších metodách zbavování se chloupků - voskové pásky a depilátor. Při těchto metodách mě navíc trápila i místy zarudlá kůže a pocit pálení - i s tímto si toto tělové mléko umí poradit. Používám po každé depilace a jsem velmi spokojená. I kamarádka, které jsem tento výrobek doporučila si ho nemůže vynachválit, takže určitě nejsem jediná spokojená uživatelka, které se osvědčil a která proti němu nemá výhrad.

Ověřený zákazník Krasa.cz Elena

Přidáno: 21. prosince 2009

• příjemná nenásilná vůně
  • pokožka je po aplikaci dlouho jemná
  • zpoždění růstu chloupků bych odhadla na 1 den nejvíce
  • jestli to není spíše sugesce :-)

ceně odpovídají výsledky
na provonění a hladký efekt kůže,ale pozastavení růstů chloupků asi ne-e.
jinak příjemná konzistence,snadná roztíratelnost,dobře se vstřebává a nezanechává mastný film.

• při používání, chloupky rostou pomaleji

Zase jeden dobrý krém po holení. Je to bílý krém, který se nanaší po holení. Těžko se věří, že zabraňuje růstu chloupků, ale je to pravda. Opravdu se po něm zpomalí růst chloupků. Můj manžel vyzkoušel několik gelů po holení vousů, až pak jednou narazil na ten můj. Nějaký čas ho používal a sám byl překvapen, že mu vousy opravdu pomaleji rostly. Doporučuji v kombinaci s gelem na holení.

zigurat zigurat

Přidáno: 4. září 2009

(naposledy upraveno 4. září 2009)

• příjemně voní
  • Pomáhá

Mohu recenzovat jen předané informace, neboť z pochopitelných důvodů jsem tento výrobek nezkoušel :-) Má velmi příjemnou nevtíravou vůni. Po natření se velmi rychle vstřebává a po soustavné a opakované aplikaci naplňuje svůj popis: hair minimasing lotion, protože chloupky rostou pomaleji a jsou slabší, tudíš je snazší se jich zbavit.

• Příjemná lehká parfemace.
  • Dobře hydratuje, krásně hebké nohy po užití.
  • Nedráždí.

Vybrala jsem si ho, protože jsem ho ozkoušela u kamarádky a nadchnul mě.
Nohy po něm nemám podrážděné, snížil se projev zarůstajících chloupků.
Krásně se roztírá i vstřebává.

• pěkná vůně
  • dobře se roztírá
  • pomalejší růst chloupků

Toto tělové mléko od Avonu určeno pro péči o pokožku po depilaci vyzkoušela moje maminka a velmi si ho chválila. Říkala, že moc pěkně voní, krásně se roztírá a navíc po jeho používání měla pocit, že jí chloupky rostou pomaleji. Cena je také přijatelná, takže na základě sice zprostředkovaných, ale důvěryhodných informací můžu vřele doporučit.

Velice příjemné tělové mléko , koupil ajsem ho společně s pěnou na holení ,prý má zpomalit růst chloupků po depilaci. No tak to je podle mých zkušeností naprostý blábol. I když , krém je příjemný dobře se rotíra a vstřebává. Tak nevěřím tomu, že má ňáký vliv na růst chloupků.A ze své vlastní zkušenosti to mohu potvrdit. I když třeb jsme zvláštní exemplář:-)

Zobrazuji 1 - 14 ze 14 recenzí